Combinand estetica, functionalitatea si ingineria nemteasca, ferestrele si usile noastre sunt de o calitate fara compromisuri.

  • Profil: VEKA/REHAU
  • Tip deschideri: Batante/Osciloglisante/Culisante cu ridicare
  • Suprafete vitrate: Sticla 24-52   mm
  • Servicii asigurate:masuratori livrare, montaj
  • Garantie proiect: 5 ani

Cu o gama larga de optiuni, tamplaria VEKA se potriveste atat zonelor rezidentiale cat si celor comerciale. Veti gasi in oferta noastra produse pentacamerale, variante de 7 camere, cat si solutii durabile pentru lucrarile de modernizare a cladirilor istorice.

Dincolo de estetica, gama noastra de ferestre si usi sunt optimizate pentru o fiabilitate foarte ridicata asigurand o izolatie termica si fonica foarte performanta. Siguranta la efractie este extrem de satisfacatoare si se datoreaza componentelor de feronerie perimetrala cu care este executat fiecare produs.

 

Culori disponibile

Multitudinea de posibilitati pe care le ofera aceste sisteme permit constructii intr-o gama foarte variata de culori cu diverse finisaje : imitatii de lemn sau suprafete lise ori mate.

Garantie

Pentru toate produsele noastre, tamplarie si accesoriile acestora folosim doar materiale durabile, sigure la efractie si performante. Finisajele acestora, designul si fiabilitatea produselor sunt aspecte esentiale pentru care acordam o atentie deosebita. Garantia oferita este de 5 ani .