Tip deschideri: Automate
Culori: Vopsit RAL sau imitatie lemn
Servicii asigurate:masuratori livrare, montaj


Usa rulou este alcatuita dintr-un covor de lamele izolate de aluminiu, un sistem de ghidaje laterale, caseta protectie si sistem de actionare cu motor . Datorita constructiei compacte fara sine in interiorul garajului usa rulou este solutia perfecta pentru garaje unde spatiul interior trebuie folosit la maxim. Usile rulou pot fi realizate cu 2 tipuri de profile.Lamelele de 55 mm sunt solutia ideala pentru spatii mici si costuri economice iar lamelele de 77 mm sunt perfecte pentru izolare termica si solutii antiefractie. Aceste  usi  se pot realiza pentru orice dimensiune de gol.

Culori disponibile

Multitudinea de posibilitati pe care le ofera aceste sisteme permit  constructii  intr-o gama foarte variata de culori cu diverse finisaje : imitatii de lemn sau suprafete lise ori mate.  

Garantie

Pentru toate produsele noastre, tamplarie si accesoriile acestora folosim doar materiale durabile, sigure la efractie  si performante. Finisajele acestora, designul si fiabilitatea  produselor sunt aspecte esentiale pentru care acordam o atentie deosebita.