Tip deschideri: Automate/Manuale
Culori: Vopsit RAL sau imitatie lemn
Servicii asigurate:masuratori livrare, montaj


Sistemele încastrate cu casetă tencuibilă   sunt concepute pentru a fi utilizate în principal în clădiri noi, dar, de asemenea și în construcții deja existente după efectuarea modificărilor necesare în golurile de zidarie. Este important să se planifice utilizarea unor astfel de soluții și modul în care acestea vor fi instalate chiar din faza de proiectare a clădirii, pentru a permite o utilizare eficiență a valorilor funcţionale. Sistemele Integro oferă o izolație termică și fonică excelentă, deoarece nu interferează cu construcția ferestrei, ușii sau a buiandrugului, fără să afecteze prin urmare, echilibrul energetic. Mai mult decât atât, aceste produse se potrivesc perfect cu fațada clădirii fiind parte integrantă a acesteia. Partea frontală a casetei este, de asemenea, baza pentru orice material de finisare (de ex. tencuială, inchideri cu bond etc), astfel încât casetă devine elementul nevăzut al fațadei clădirii.
 
Acționarea lor este foarte ușoară, fie manual, prin panglică, șnur, manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă , ajutorul unei telecomenzi , aplicatie prin telefon sau comanda vocala.

Culori disponibile

Multitudinea de posibilitati pe care le ofera aceste sisteme permit  constructii  intr-o gama foarte variata de culori cu diverse finisaje : imitatii de lemn sau suprafete lise ori mate.  

Garantie

Pentru toate produsele noastre, tamplarie si accesoriile acestora folosim doar materiale durabile, sigure la efractie  si performante. Finisajele acestora, designul si fiabilitatea  produselor sunt aspecte esentiale pentru care acordam o atentie deosebita.