Tip deschideri: Automate/Manuale
Culori: Vopsit RAL sau imitatie lemn
Servicii asigurate:masuratori livrare, montaj


Acest sistem se montează în același timp cu tâmplăria, oferind posibilitatea de mascare completă a carcasei covorului de lamele. Asigură opacitate 100% și un mediu ambiental interior plăcut.
Rulourile protejează împotriva căldurii excesive în sezonul de vară, dar previn pierderile de căldură în sezonul rece. Datorită calității superioare a materialului,se folosesc doar materiale execlusiv de aluminiu aceste rulouri oferă și protecție fonică. Având flexibilitate în dozarea luminii naturale, rulourile exterioare pot permite patrunderea luminii atat cat se doreste  fiind acționate manual, prin panglică, șnur, manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă , ajutorul unei telecomenzi , aplicatie prin telefon sau comanda vocala

Acționarea lor este foarte ușoară, fie manual, prin panglică, șnur, manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă , ajutorul unei telecomenzi , aplicatie prin telefon sau comanda vocala.

Culori disponibile

Multitudinea de posibilitati pe care le ofera aceste sisteme permit  constructii  intr-o gama foarte variata de culori cu diverse finisaje : imitatii de lemn sau suprafete lise ori mate.  

Garantie

Pentru toate produsele noastre, tamplarie si accesoriile acestora folosim doar materiale durabile, sigure la efractie  si performante. Finisajele acestora, designul si fiabilitatea  produselor sunt aspecte esentiale pentru care acordam o atentie deosebita.