Tip deschideri: Automate/Manuale
Culori: Vopsit RAL sau imitatie lemn
Servicii asigurate:masuratori livrare, montaj


Rulourile exterioare se montează pe tâmplăria existent, au o carcasă elegantă în formă semirotundă sau la unghi de 45 grade. Acestea protejează împotriva căldurii excesive în sezonul de vară, dar previn și pierderile de căldură în timpul sezonul rece. Este cel mai cautat sistem de umbrire dat fiind faptul că majoritatea  beneficiarilor optează pentru instalarea rulouri după ce și-au montat deja geamurile. Sistemul  oferă protecție în fața intemperiilor meteo, dar au și rol antiefracție.
Acționarea lor este foarte ușoară, fie manual, prin panglică, șnur, manivelă, sau electric prin intermediul unui buton de comandă , ajutorul unei telecomenzi , aplicatie prin telefon sau comanda vocala.

Culori disponibile

Multitudinea de posibilitati pe care le ofera aceste sisteme permit  constructii  intr-o gama foarte variata de culori cu diverse finisaje : imitatii de lemn sau suprafete lise ori mate.  

Garantie

Pentru toate produsele noastre, tamplarie si accesoriile acestora folosim doar materiale durabile, sigure la efractie  si performante. Finisajele acestora, designul si fiabilitatea  produselor sunt aspecte esentiale pentru care acordam o atentie deosebita.