Profil: Alumil/Aluprof/Cortizo
Tip deschideri: Culisante cu ridicare
Suprafete vitrate: Sticla 52 tripan mm
Servicii asigurate:masuratori livrare, montaj
Garantie proiect: 5 ani


O solutie excelenta ce  combina perfect estetica si functionalitatea sunt usile   glisante si culisante cu ridicare din aluminiu . Datorita stabilitatii ridicate a aluminiului usile glisante permit suprafete vitrate mari si deschideri foarte generoase. Aceste sisteme de dimensiuni atipice sunt compatibile cu mecanisme de ultima tehnologie si impun o fiabilitate foarte buna la deschidere.
Acest sistem poate fi integrat in orice proiect adaptat oricarui stil, fie el rezidential, comercial sau industrial fiind versatil din punct de vedere functional se poate vopsi in orice nuanta RAL.
Pachetele de sticla sunt configurate in functie de pozitionarea constructiei in raport cu factorii climatici, luminozitatea dorita  si topografia mediului inconjurator.

Garantie

Pentru toate produsele noastre, tamplarie si accesoriile acestora folosim doar materiale durabile, sigure la efractie  si performante. Finisajele acestora, designul si fiabilitatea tututot produselor sunt aspecte esentiale pentru care acordam o atentie deosebita. Garantia oferita este de 5 ani .