Rulouri si Obloane


Obloane
Obloane din aluminiu

Obloanele sunt elemente arhitecturale cu o mare valoare estetica. Obloanele pe care le producem au maxima rezistenta si stabilitate, gratie profilelor din de aluminiu, a feroneriei si accesoriilor de foarte buna calitate. Concepute in principal ca elemente  de siguranta , au astazi un rol estetic esential pentru cei care doresc sa construiasca sau sa renoveze o casa.

Acestea sunt de 2 tipuri :
• obloane cu lamela fixa- asigura o izolare fonica si termica suplimentara celei oferite de fereastra precum si protectie impotriva efractiei sau vandalismului. De asemenea, cu ajutorul lor puteti transforma foarte simplu ziua in noapte, bucurandu-va de intimitatea unei ambiante relaxante si odihnitoare in mijlocul zile.
• obloane cu lamela mobila-  obloanele cu lamela orientabila aduc in plus fata de cele cu lamela fixa posibilitatea controlarii fluxului de lumina. Astfel, pe timpul verii ele se pot transforma in veritabile parasolare care reduc considerabil consumul de energie pentru racirea camerei.
• in functie de modul de deschidere, acestea pot fi cu 1 pana la 4 canate batante, cu 1 pana la 6 canate culisante pe sine cu 1 pana la 3 cai de rulare, culisand unele pe langa celelalte sau culisand in spatele zidului; cu multiple canate pliabile tip armonica, aceasta varianta fiind ideala pentru inchiderea si securizarea teraselor de mari dimensiuni;Obloane magazine

Avantaje obloane magazine:  
Descurajeaza intrarile prin efractie
Protejarea vitrinelor                                      

Aplicabilitate:
Magazine in interiorul mall-urilor
Magazine “la strada”

Actionare:
Arc resort
(prin intermediul):Manivela
Motor electric

Tip materiale:
Casete aluminiu
Ghidaje aluminiu  
Lamele – aluminiu cu insertie de spuma poliuretanica
Aluminiu extrudat
                                     
IN CURAND: Obloane pentru magazine confectionate din otel galvanizat
CONTACT

INFORMATII CONTACT

 

 

Showroom: Sos Atomistilor nr 60b Magurele Ilfov
Program: Luni-vineri: 09.30-17.30
Intalnirile la showroom se stabilesc pe baza de programare.

 

Andreea Mindirigiu
Tel: 0728 500 400
Mail: office@fensterservices.ro